[AKL] File Manager 1.0.1
Uyumlu XenForo Sürümü
XenForo 2.3
[AKL] File Manager, XenForo yönetim paneli içerisinde dosyaları daha kolay yönetebilmek için geliştirilmiş bir dosya yöneticisidir. Eklenti, özellikle sunucudaki dosyalarla çalışırken daha pratik bir yönetim deneyimi sunmayı amaçlar.
Eklenti yalnızca XenForo 2.3 üzerinde test edilmiştir. Bu nedenle farklı XenForo sürümlerinde kullanılması önerilmez.
Özellikler
- XenForo yönetim paneli üzerinden dosyaları yönetebilme.
- Dosyalar arasında daha kolay gezinme.
- Dosyaları aramak için filtreleme çubuğu kullanabilme.
- Dosya yönetimini daha düzenli ve pratik hale getiren arayüz.
- XenForo 2.3 yapısıyla uyumlu çalışma.
- Yönetim işlemlerini tek bir dosya yöneticisi arayüzü üzerinden gerçekleştirme.
Güncelleme
1.0.1 sürümünde dosyalar arasında daha hızlı arama yapabilmek için yeni filtreleme çubuğu eklenmiştir.
Lisans
Bu çalışma Yenxji tarafından hazırlanmış olup Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır.
Uyumlu XenForo Sürümü
XenForo 2.3
[AKL] File Manager, XenForo yönetim paneli içerisinde dosyaları daha kolay yönetebilmek için geliştirilmiş bir dosya yöneticisidir. Eklenti, özellikle sunucudaki dosyalarla çalışırken daha pratik bir yönetim deneyimi sunmayı amaçlar.
Eklenti yalnızca XenForo 2.3 üzerinde test edilmiştir. Bu nedenle farklı XenForo sürümlerinde kullanılması önerilmez.
Özellikler
- XenForo yönetim paneli üzerinden dosyaları yönetebilme.
- Dosyalar arasında daha kolay gezinme.
- Dosyaları aramak için filtreleme çubuğu kullanabilme.
- Dosya yönetimini daha düzenli ve pratik hale getiren arayüz.
- XenForo 2.3 yapısıyla uyumlu çalışma.
- Yönetim işlemlerini tek bir dosya yöneticisi arayüzü üzerinden gerçekleştirme.
Güncelleme
1.0.1 sürümünde dosyalar arasında daha hızlı arama yapabilmek için yeni filtreleme çubuğu eklenmiştir.
Lisans
Bu çalışma Yenxji tarafından hazırlanmış olup Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.