🚀 Metin2 Server Tanıtım Bölüm Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noxen

Administrator
Yönetici
🚀 Metin2 Server Tanıtım Bölüm Kuralları

Bu bölümde Noxen.tr Genel Forum Kuralları geçerlidir. Aşağıdaki kurallar, Metin2 Server Tanıtım bölümüne özel ek kurallardır.

📌 Bölüm Amacı

Metin2 sunucularının, projelerinin ve aktif server çalışmalarının tanıtıldığı bölüm.

📋 Bölüm Kuralları

1. Konular yalnızca Metin2 sunucu ve projelerinin tanıtımı amacıyla açılmalıdır.
2. Tanıtım konusu açmadan önce aynı sunucu için daha önce konu açılıp açılmadığı kontrol edilmelidir.
3. Tanıtımlarda sunucu adı, açılış tarihi ve temel sunucu bilgileri açıkça belirtilmelidir.
4. Sunucu özellikleri, sistemleri ve içerikleri anlaşılır şekilde açıklanmalıdır.
5. Tanıtım içerisinde mümkünse sunucuya ait görseller kullanılmalıdır.
6. İndirme, web sitesi ve Discord gibi bağlantılar güncel olmalıdır.
7. Başka sunuculara ait tanıtımlar veya içerikler izinsiz kopyalanmamalıdır.
8. Yanıltıcı bilgiler, sahte oyuncu sayıları veya gerçeği yansıtmayan iddialar paylaşılmamalıdır.
9. Başka sunucuları hedef alan reklam, karalama veya tartışma içerikleri yasaktır.
10. Tanıtım konusu gereksiz şekilde tekrarlanarak spam yapılmamalıdır.
11. Dolandırıcılık, sahte sunucu veya kullanıcıları yanıltmaya yönelik tanıtımlar yasaktır.

🛡️ Moderasyon

Kurallara aykırı içerikler yönetim tarafından düzenlenebilir, taşınabilir, birleştirilebilir, kapatılabilir veya kaldırılabilir.

İhlalin niteliğine göre ilgili kullanıcıya forum kurallarında belirtilen yaptırımlar uygulanabilir.

Noxen.tr — İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri