🪟 Windows Server Bölüm Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Noxen

Administrator
Yönetici
🪟 Windows Server Bölüm Kuralları

Bu bölümde Noxen.tr Genel Forum Kuralları geçerlidir. Aşağıdaki kurallar, Windows Server bölümüne özel ek kurallardır.

📌 Bölüm Amacı

Windows Server işletim sistemleri, sunucu yönetimi, yapılandırma, servisler, Active Directory ve sistem sorunları hakkında bilgi ve destek paylaşımı.

📋 Bölüm Kuralları

1. Konu açmadan önce mevcut konuları ve çözümleri arayın.
2. Konu başlıkları, yaşanan sorunu veya paylaşımın konusunu açıkça belirtmelidir.
3. Destek konularında kullanılan Windows Server sürümü belirtilmelidir.
4. Hata mesajları ve ilgili sistem bilgileri mümkün olduğunca eksiksiz paylaşılmalıdır.
5. Paylaşılan komut ve yapılandırmaların ne işe yaradığı açıklanmalıdır.
6. Sunucu üzerinde uygulanacak kritik işlemler paylaşılırken gerekli uyarılar yapılmalıdır.
7. Yetkisiz erişim, veri hırsızlığı veya sistemlere zarar verme amacı taşıyan içerikler yasaktır.
8. Şifre, RDP bilgileri, API anahtarları, token ve diğer gizli bilgiler paylaşılmamalıdır.
9. Spam, flood, gereksiz tekrar ve konu dışı paylaşımlara izin verilmez.
10. Sunucu satışları ve ücretli hizmetler Ticaret & Hizmet kategorisinde paylaşılmalıdır.
11. Crack, lisans bypassı veya lisans ihlaline yönelik içeriklerin paylaşılması yasaktır.
12. Yardım taleplerinde yapılan işlemler ve alınan hatalar mümkün olduğunca açık şekilde belirtilmelidir.

🛡️ Moderasyon

Kurallara aykırı içerikler yönetim tarafından düzenlenebilir, taşınabilir, birleştirilebilir, kapatılabilir veya kaldırılabilir.

İhlalin niteliğine göre ilgili kullanıcıya forum kurallarında belirtilen yaptırımlar uygulanabilir.

Noxen.tr — İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri